Kwasten schilderen
Kaartende ouderen
Gebouw Koningsvoorde

Koningsvoorde

Jezelf kunnen zijn, in een gastvrije en actieve omgeving, staat voorop. Als u bij ons komt, merkt u dat de verschillen tussen mensen er mogen en moeten zijn, en dat u de ruimte hebt het leven zoals u gewend bent zo veel als mogelijk voort te zetten. we werken daarin nauw samen met uw familie, waarbij u natuurlijk zelf aan het roer staat.

 

Het nieuwe gedeelte van Koningsvoorde is gebouwd naar het concept van levensloopbestendig wonen. Als u met een aanleunindicatie bij ons komt wonen, kunt u in principe in uw appartement blijven wonen als de behoefte aan zorg toeneemt. Bewoners met en zonder zorg wonen dus gewoon naast elkaar. Indien u behoefte hebt aan meer intensieve zorg dan is er een beschutte woonvorm, de 'verpleeggalerij'. Het oude gedeelte van Koningsvoorde is een zorgcentrum in de oude vertrouwde en gezellige stijl.

Onder Koningsvoorde valt ook De Vleugel. Dit is een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen en is gelegen in een nabijgelegen straat in de wijk Oerle. 

TBV Wonen verhuurt de gewone appartementen (met aanleunindicatie) binnen Koningsvoorde.
Als bewoner van deze woningen en ook als bewoner uit de wijk kunt u gebruikmaken van alle zorg, behandeling en diensten van Koningsvoorde. U bent van harte welkom.

Manager
Lizette de Laat

Keurmerken van Koningsvoorde